informatie over voorstellingen in Theater de Kim

 

home » Voorstellingen

Titus, de zoon van Rembrandt, een familievoorstelling vanaf 5 jaar. Klik hier http://ilavanderpouw.nl

 

 

 

 Ladder naar de Maan, 

een familievoorstelling vanaf 4 jaar 

Klik hier voor extra info

  

Fien gaat verhuizen en zit op een nieuwe school. Tijdens de verhuizing logeert ze bij haar tante Lola die boeken voor kinderen schrijft. Fien voelt zich alleen op haar nieuwe school. ‘Net zo alleen als het Mannetje van de Maan’, vertrouwt ze haar tante toe. En omdat hij altijd alleen is, wil Fien naar de maan reizen om hem te spreken. Maar: hoe kom je daar?

Haar tante verzint voor de grap een verhaal hoe je met een ladder van ijslollystokjes makkelijk naar de maan kan. Het is dankzij Fien voor tante meteen het begin van een nieuw boek: ‘Ladder naar de Maan’ Maar Fien neemt het serieus. En wanneer je je fantasie serieus neemt, is alles mogelijk. Fien maakt die nacht van de stokjes een ladder en klimt naar de maan. Eenmaal op de maan stort de ladder in elkaar en blijft Fien alleen achter.

Lola ontdekt dat haar nichtje verdwenen is en reist haar al schrijvend achterna. Ze ontmoet het Mannetje van de Maan, een astronaut en de tweeling Cas en Pol die eigenlijk samen een sterrenbeeld zijn. Zal het haar lukken om met haar nichtje weer terug op aarde te komen?